Slettensvej 65 5270 Odense N

Akustikpanel

Hos Modebolig tilbyder vi opsætning af akustikpaneler.

Vi har kompetente og professionelle medarbejdere, som har flere års erfaring indenfor opsætning af akustikpaneler.

Vi vil meget gerne vejlede og rådgive dig, så du får de rette akustikpaneler til din bolig.

Hvad er akustikpaneler?

Akustikpaneler er et lydabsorberende materiale, som er velegnet i store rum, da det forbedrer støjen og efterklangen. Oftest opleves dårlig akustik i store, åbne rum, hvor der f.eks. er højt til loftet. I sådanne rum er akustikpaneler en populær løsning, da de både virker lydregulerende samt giver et flot moderne udtryk. Akustikpanelerne kan både monteres på vægge og lofter.

Høj faglighed i forbindelse med montering af akustikpaneler

Hos Modebolig tilbyder vi montering af akustikpaneler i mange forskellige stoftyper og farver. Har du specielle ønsker vedrørende akustikpaneler, kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi er en del af Byg Garanti fra Dansk Byggeri, som er din sikkerhed for høj kvalitet og faglighed.

Vi udfører montering af akustikpanel til private, erhverv og det offentlige.

Vores sortiment af akustik træpaneler

Udførelse af arbejdet vil tage mellem 1-2 hverdage alt efter hvor stort et areal akustikpanelerne skal monteres på.

Akustikpaneler har mange egenskaber

Akustikpaneler har mange egenskaber. Udover at akustikpaneler giver et smukt, naturligt look i din indretning, så hjælper de også med at mindske eller helt fjerne efterklangen i din bolig.

Oplever du ofte støj eller efterklang i hjemmet? Dette problem kan let løses med akustikpaneler på væggene. Derudover kan akustikpaneler være med at give en rolig og hjemlig hygge i hjemmet efter en travl hverdag.

RAM DIN EGEN STIL

Med akustikpaner har du mulighed for at ramme din helt egen stil, da panelerne fås i mange forskellige typer og farver. Kontakt os gerne, hvis du har specielle ønsker til farve eller stoftype på akustikpanelerne.

Vi tilbyder gerne rådgivning, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.

Vi udfører montering af akustikpaneler på Fyn og i Jylland

Vi kommer rundt på Fyn og i Jylland, mens vi tilbyder gratis kørsel ud til kunder der bor i Odense i forbindelse med montering af akustikpaneler. et uforpligtende tilbud og bliv klogere på, hvad vi har at tilbyde af konkurrencedygtige priser.

Bliv ringet op

Skal vi fortælle/rådgive dig om vores kvalitetsløsninger?