Maler

Høj faglighed i forbindelse med malerarbejde

 


 

Hos Modebolig tilbyder vi alle ydelser inden for malerfaget, der inkluderer spartling, tapetsering og maling af alt fra vægge og lofter til udvendige arealer. Har I specielle ønsker vedrørende malerarbejde, kan I kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi er en del af Byg Garanti fra Dansk Byggeri, der er din sikkerhed for høj kvalitet og faglighed.

Høj faglighed i forbindelse med malerarbejde

Erfarne og professionelle malere

 

Vores ansatte malere har en stor faglighed og har været dedikeret til malerbranchen igennem mange år. Det er din garanti for en høj kvalitet, uanset størrelsen og kompleksiteten i forbindelse med maleropgaven.

Vi står til rådighed for både private, erhvervskunder og det offentlige. Ønsker du sparring og rådgivning, står vi klar til at hjælpe!

Vi dækker hele Fyn & Jylland

 

 

Ønsker du at vide mere, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Vi tilbyder gratis kørsel til opgaver med beliggenhed i Odense i forbindelse med vores Silkecement løsning, malerarbejde og designvægge. Tag kontakt til os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Maler Odense – Maler Otterup – Maler Kerteminde – Maler Ullerslev – Maler Svendborg – Maler Faaborg – Maler Middelfart – Maler Nørre Aaby – Maler Aarup – Maler Vissenbjerg – Maler Broby – Maler Glamsbjerg – Maler Assens – Maler Fredericia – Maler Kolding – Maler Lunderskov – Maler Vejle – Maler Børkop – Maler Hedensted 

Bliv ringet op

Skal vi fortælle/rådgive dig om vores kvalitetsløsninger?