Slettensvej 65 5270 Odense N

Hvad er forskellen på Silkecement og Microcement?

Silkecement er et 100% vandtæt produkt, som er vandtæt gennem alle lagene. Grunden til at Silkecement er 100% vandtæt er på grund af, at det er baseret på akryl.

Microcement er derimod et cementbaseret produkt, som er sugende og derved ikke vandtæt. Microcement bliver først vandtæt i topcoaten, og det er her, at Silkecement skiller sig ud, da det som nævnt er vandtæt gennem alle lagene. 

Eksklusivt look - Let at vedligeholde

Badeværelset  er et uundværligt rum i boligen, det er meget mere end blot en håndvask og et toilet. Du kan skabe et helt specielt og unikt rum med Silkecementens smukke flader. Produktets holdbare og vandtætte flader, gør at produktet passer perfekt til badeværelser, bryggers mm. Dit hjem kan nemt gøres smukt, unikt og funktionelt på samme tid med en Silkecement løsning.
Silkecement er et produkt med utallige muligheder, for det udførte slutresultat.

Certificeret håndværk

Vi har de helt rigtige certifikater og kurser for at arbejde med Silkecement, som skal til for at varetage din opgave. Vi er kompetente og professionelle, og har flere års erfaring indenfor Silkecement. Derudover vil vi meget gerne vejlede og rådgive dig, så du får den rette rådgivning inden du takker ja til vores Silkecement løsning, og derved også kan føle dig tryg i dit valg. 

M2 pris?

Vi får ofte spørgsmålet, hvad koster det at få monteret Silkecement?

Prisen afhænger af flere forskellige faktorer. Placeringen af opgaven påvirker prisen, hvor mange M2 opgaven er, da vi tilbyder mængde rabat, samt hvilket underlag det nuværende gulv, væg, bruseniche m.m. har, da nogle former for underlag kræver mere arbejde end andre.

Prisen ligger ofte mellem 1500-2000 kr. pr. M2 inkl. moms.

Hvis du ønsker mere information eller har nogle spørgsmål, så kontakt os endelig. 

Eksklusivt look - Let at vedligeholde

Vi kan tone Silkecement i lige præcis de farvenuancer og udtryk, som du ønsker. Vi kommer gerne ud og giver en gratis vurdering på din opgave, hvor der er mulighed for at tage en snak om hvilke farver og udtryk der passer bedst ind dit hjem, når du skal vælge en Silkecement løsning. Farvesystemet tager udgangspunkt i RAL farver, så ønsker du en specifik farve, så sender du os blot RAL farvekoden og så toner vi Silkecementen efter den valgte farve.

Bliv ringet op

Skal vi fortælle/rådgive dig om vores kvalitetsløsninger?

Vi dækker hele Fyn & Jylland

Ønsker du at vide mere, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Vi tilbyder gratis kørsel til opgaver med beliggenhed i Odense i forbindelse med vores Silkecement løsning. Tag kontakt til os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.