Forskellen mellem Silkecement og Microcement

Silkecement er et 100% vandtæt produkt, der er vandtæt gennem alle lagene. Dette skyldes, at det er baseret på akryl.

Microcement, derimod, er et cementbaseret produkt, der er sugende og derfor ikke vandtæt. Det bliver først vandtæt i topcoaten. Dette adskiller Silkecement fra Microcement, da Silkecement er vandtæt gennem alle lagene.

Før

Efter

Eksklusivt look med Silkecement – Let at vedligeholde

Silkecement er et unikt produkt, der giver dit hjem et eksklusivt og moderne look. Det er let at vedligeholde og passer perfekt til rum som badeværelser, bryggers og køkkener. Med Silkecement kan du skabe smukke, holdbare og vandtætte flader, der er nemme at rengøre.

Silkecement er et alsidigt produkt med utallige muligheder for det udførte slutresultat. Du kan vælge mellem forskellige farver og finish, så du kan skræddersy løsningen til din bolig. Kontakt os for at høre mere om, hvordan Silkecement kan forbedre dit hjem.

Certificeret håndværk med Silkecement

Vi har de nødvendige certifikater og kurser for at arbejde med Silkecement. Vores kompetente og professionelle team har flere års erfaring indenfor Silkecement, og vi vil gerne vejlede og rådgive dig, så du får den rette rådgivning inden du vælger vores Silkecement løsning. Du kan føle dig tryg i dit valg, når du vælger os.

M2 Pris for montering af Silkecement

Vi får ofte spørgsmålet, hvad koster det at få monteret Silkecement? Prisen afhænger af flere forskellige faktorer, herunder placeringen af opgaven, antallet af kvadratmeter, da vi tilbyder mængderabat, samt hvilket underlag det nuværende gulv, væg, bruseniche m.m. har. Nogle underlag kræver mere arbejde end andre.

Prisen ligger ofte mellem 1500-2000 kr. pr. kvadratmeter inkl. moms.

Hvis du ønsker mere information eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Silkecement i Præcis din yndlings Farve – Få en Gratis Vurdering

Vi kan tone Silkecement i lige præcis de farvenuancer og udtryk, som du ønsker. Vi kommer gerne ud og giver en gratis vurdering på din opgave, hvor der er mulighed for at tage en snak om hvilke farver og udtryk der passer bedst ind dit hjem, når du skal vælge en Silkecement løsning. Farvesystemet tager udgangspunkt i RAL farver, så ønsker du en specifik farve, så sender du os blot RAL farvekoden og så toner vi Silkecementen efter den valgte farve.

Bliv ringet op

Skal vi fortælle/rådgive dig om vores kvalitetsløsninger?


Vi dækker hele Fyn og Jylland med Silkecement

Vi tilbyder gratis kørsel til opgaver med beliggenhed på Fyn og i Jylland i forbindelse med vores Silkecement løsning. Ønsker du at vide mere, så tøv ikke med at tage kontakt til os for et uforpligtende tilbud.