Vi er sat i verden for at modernisere din bolig

Modebolig er stiftet for at modernisere danskernes boliger – både privat og erhverv. Konceptet hos Modebolig er, at du som kunde har fri mulighed for at vælge enten en eller flere af vores tjenester, såsom Silkecement, designvægge og malerarbejde.

Vi ønsker at gøre det let og simpelt, og derfor har vi udviklet vores kontaktformular, hvor du simpelt og nemt kan indhente et uforpligtende tilbud. Alle typer opgaver indenfor renovering er udført af vores faglærte og professionelle medarbejdere, som leverer en kvalitet, vi kan stå indenfor.

Vores håndværkere har mindst 5 års erfaring indenfor faget. Derudover har alle vores medarbejdere de rette certifikater og beviser til håndtering af din opgave – det er din sikkerhed for høj kvalitet.

Sæt pris på din tid – vælg os til at renovere din bolig!

Modebolig står for at modernisere din bolig.

Hos Modebolig giver vi kunderne friheden til at vælge, hvad enten de ønsker hjælp til Silkecement, designvægge eller malerarbejde. Vi indgår ikke som en del af et partnerkoncept, hvor vi får andre til at male, monterer Silkecement eller lave designvægge. Det er altid vores dedikerede og erfarne medarbejdere, der kommer ud til dig og hjælper.

Det er derfor vi kan stå inde for den høje faglighed og professionalisme til de tilbudte ydelser – som altid tilbydes til faste priser uden skjulte gebyrer.

Bliv ringet op

Skal vi fortælle/rådgive dig om vores kvalitetsløsninger?


Vi udfører opgaver på Fyn og i Jylland

 

 

Du finder alle vores kontaktinformationer samt adresse herunder.

Tag kontakt for et forpligtende tilbud på Silkecement, malerarbejde eller designvæg/designvægge allerede i dag – eller brug vores kontantformularer.